6.3.2013

NAISTEN VAPAAOTTELUA


Kamppailu-lajien harrastajana haluan tuoda teillekin katsottavaksi makupaloja viikonloppuna järjestetyistä naisten amatööri vapaaotteluillasta. Touhu näyttää hurjalta, mutta tosiasiassa vastustajaa arvostetaan ja ottelun jälkeen ollaan taas kavereita.

3 kommenttia:

 1. Onpa hauska bongata lifestyleblogi, jossa puhutaan myös kamppailulajeista! Vaparia en ole vielä kokeillut, mutta vastaavat lajit ovat lähellä sydäntäni, ja kaikista parastahan on tietysti yhdistelmä mukavaa mäiskimistä ja sisustusjuttuja! :D Niin että muista lukijoista en tiedä, mutta täällä yksi innokas lukija ilmoittautuu, jos aihepiiristä intoudut kirjoittelemaan. :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa kuulla, että aalloille on eksynyt kamppailua harrastavaa väkeä. Itse olen pitkän linjan "ninja" ja kamppailu on olennaisesti osa minua. Jostain syystä reenaamisesta on hirvee kynnys kirjoittaa. Ehkä koen sen niin henkilökohtaiseksi. Yritän jatkossa pinnistää myös reenaamisesta jotain julki. Kiva, kun pyysit. Teitä vartenhan blogia kirjoittelen. Kävin vasta vieraillulla blogissasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei myöskään ole kaikista helpointa kirjoittaa treenaamisesta, varsinkaan kun en mikään pro ole. Sitä suuremmalla syyllä on kiva lukea muiden kirjoituksia aiheen tiimoilta, mutta aika vähän olen blogosfääristä löytänyt kamppailulajiharrastuksesta kirjoittavia. :o

   Poista