27.8.2013

HÖNEFOSS PEILI JA PUUTTUVA PALANEN


 
 
 
 
Joskus heräteostos voi ollakin hyvä inspiraation lähde. Siis itsehän en ikinä millonkaan sorru heräteostoksiin ;) Ikeasta lähti kesällä matkaan Hönefoss-peili. Sieluni silmin näin kuinka upea se olisi ja kuinka hienosti se kävisi uudistusta kaipaavaan eteiseen. Näin se oli hyvä perustella itselleen ostopäätöstä tehdessä. Peili notkui kuitenkin kuukauden verran odottamassa inspiraatiokärpästä. Siskoni lahjoittama kenkäkaappi oli viimein kimmoke uudistukselle. Edellinen hieman korkeampi sai väistää, jotta tilaa tulisi peilille ja koriste-esineille.
 
Vaikein ikinä suorittamani sisustustehtävä oli peilien sommittelu. Pyörittelen paloja lattialla edestakaisin. Välillä peruutin, välillä katsoin kieroon, mittailin seinää ja taas pyörittelin palasia. Viimein sain itseäni miellyttävän sommitelman ja länttäsin peilit seinälle harkistusti jokainen pala omalle paikalleen. Lopputuloksena oli sommitelma josta puuttuu palanen. Katso itse; oikeaan yläkulmaan... :) Asia pitää korjata seuraavalla Ikean reissulla.
 
Kuparivillitystä rauhoittamaan hankin Hennesiltä pari kynttilänjalkaa. Tykkään niistä kovasti ja ne pääsikin heti paraatipaikalle sisääntuloon.  Maljakossa siskolta saadut synttärikukat :)
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti