18.10.2013

POMPdeLUXOletko jo törmännyt Pompdelux vaatemerkkiin? Brändin takana puuhaa kaksi Tanskalaista äitiä, jotka haluavat tuoda markkinoille laadukkaita lasten vaatteita kohtuulliseen hintaan. Molemmat naiset ovat muodin ammattilaisia ja suunnittelevat tuotteet itse kankaista lähtien. Vaatteet ovat erittäin miellyttäviä päällä, valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja jokainen yksityiskohtakin on tarkkaan mietitty. Lisäarvoa annan sille, että tuotteita valmistetaan rajallinen määrä, eikä ihan jokaisella vastaantulijalla ole samanlaista asua päällä.

Meidän perheessä on siis 10- ja 12-vuotiaat pojat. Olen jo muutaman vuoden tuskaillut, ettei mistään löydä varhaisteini-ikäiselle pojalle persoonallisia vaatteita kohtuu hinnalla. Vaateketjuista löytyy kyllä iänikuisia printtipaitoja, joita näkee jokapojalla. Urheilukaupoissa on kyllä tarjolla kivan näköisiä "skeittivaatteita", mutta näissä hinta pompsahtaa jo ihan toiselle tasolle. Olin erittäin innoissani, kun siskoni järjesti Pomdelux:n kutsut ja pääsin hipelöimään tuotteita. Kuvasto oli netistä jo etukäteen plärätty moneen kertaan. Nyt on kahdet kutsut takana ja molemmat pojat ovat saaneet useita asukokonaisuuksia. Koko mallisto natsaa yhteen, joten "kaikki menee kaikkien kanssa" ja tuotteita on helppo yhdistellä. Omaksi yllätykseni Pomdelux:n vaatteet ovat samaa hintaluokkaa, kun kaupassa (toisin kuin kotimyynnissä yleensä). Ostotilanteessa kokojen yms. valitseminen oli helppoa, kun vieressä on palvelualtis ammattilainen (kotimyyntiedustaja), joka vilpittömästi seisoo tuotteiden takana ja kertoo omista kokemuksistaan avoimen innokkaasti.

Tämä ei ollut maksettu mainos, vaan tyytyväisen asiakkaan ilosanoma ;) Lähiaikoina vielä tulossa kuvia Pompedeluxiin puetuista pojista, pysy kuulolla.


Kuvat Pompdelux
Klikkaa tästä kuvastoon


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti