27.12.2013

PALA JOULUABlogissa on ollut hiljaista, täällä ollaan ensin hössötetty Joulua ja sitten rentouduttu. Tässä muutama fiiliskuva joulusta ja sen jälkeen nokka kohti kevättä. Kortit tein tänä(kin) jouluna ottamastani valokuvasta. Suurin askarteluponnistukseni :) Paketit saivat kääreekseen luonnollisen ja vähän vanhanaikaisen ilmeen. Päälle laitoin lisäkoristeeksi joko sukset tai pähkinöitä lahjan saajan mukaan.

Nyt on kinkku tuhottu, lukuun ottamatta muutamaa erää siivuja jota laitoin pakkaseen hernekeittoa varten. Joulusuklaat tosin ei tunnu loppuvan koskaan. Kuka ihme niitä on mennyt sellaisen määrän ostamaan?! ;) Pakki on ihan turpeessa mässäilyn johdosta.

Oon ollut varmaan tosi kiltti, kun sain niin monta kivaa lahjaa. Paketista kääriytyi esiin mm. Kokon kaadin, Steltonin termospullo, Ultima Thule jälkkärikuppeja, juoksuhankat jne. Minusta joululahjat on kivoja. Monessa perheessä on nykyään sovittu, ettei aikuiset osta toisilleen lahjoja. Itse tykkään juuri siitä, kun joku on oikein ajatellut mistä voisin ilahtua. Tärkein ei ole lahjan arvo, vaan ajatus. Olkoonkin se sitten materiaalia tai vaikka siivousapua tai leivonnaisia. Nyt kevättä kohti ja odottamaan pidentyvää päivää!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti