14.1.2014

SISUSTUSMÖRKÖ VAANII SEINILLÄ


Esitelläämpä toinenkin seinä keittiöstä ja otetaan esiin sisustusmörkö. Tämä taitaa olla niitä harvoja kohtia meidän talossa, joka saa uuden ilmeen kohtalaisen usein. Minulla on ollut sitä vikaa, etten malttaisi vaihtaa koriste-esineitä, tauluja tai edes verhoja :) "Seinäsisustaminen" on ollut minulle mörkö. Mulla on pari ihanaa naapuria, jotka ovat kovia sisustamaan. Aina ihailen heidän kotejaan, heille seinälle ripustaminen ei ole ongelma. Mitä kummallisemmilla ideoilla on seinille viritelty kaikenlaista. Toiveissa on joskus toteuttaa kylässä-postaus.

Olen kovin ahdasmielinen noitten seinien suhteen. Asiaan on koitettu määrätietoisesti puuttua. String-hylly keittiöön oli ensimmäinen askel. Kyl se tästä ;) 

Minusta on hirveen kiva katsoa blogeista muuttuneita ilmeitä. Tässä meiltä niitä harvoja kohtia, jotka kokee muutosta muutaman kuukauden sykleissä. Onko sinulla jokin sisustusmörkö? 
3 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä silmää asetella tavaroita nätisti! Mulla on just se ongelma, etten osaa tehdä asetelmia. Saatte Niinan kanssa opettaa mua siinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon vasta lähiaikoina alkanut laittelee sisustusesineitä asetelmiin. Vielä, kun keksisi miten saisin saman seinille ;)

   Poista
 2. Anonyymi19/1/14

  Mä teen täydellisen asetelman jota en sit muuta vuosiin. En tiiä onko sekään hyvä :D tykkään näistä sun asetelmista kyllä♥ t. Kettis

  VastaaPoista