17.9.2012

IKEA top 3Lähiviikkoina on pyörinyt blogeissa Ikea-haaste, jossa valitaan oma top 3 Ikea-tuotteet ja veikataan uusi IKEA-hittituote 2012. Tämän haasteen nappasin Valkoinen Harmaja - Blogista.


NRO 1
Olin plärännyt kuvaston ja mikään ei oikeen heti iskenyt. Onneksi katselin kuvastoa haasteen merkeissä tarkemmin. Löysin juuri sopivat Nordli-yöpöydät meille. Nämä ovat olleet pitkään hakusessa! Yksinkertainen ja tarpeeksi korkea sängyn viereen. Myös johtojen piilottaminen jalkoihin on loisto juttu. Mikään ei ole ärsyttävämpää, kun kiskoa kännykänlaturia imurinputkesta tai mopata suurta johtokasaa.

NRO 2
Kakkoslemppariksi nousi Gavik-pöytävalaisin, turkoosina ihanan herkullinen. Sisustuksessa minulla ei ole turkoosia missään (ainakaan vielä).

NRO 3
Kolmosena Råskog tarjouluvaunu. Tälle voisi löytyä paikka lasten huoneesta, kärryyn lastattaisiin vaikka koulukirjoja ja kyniä tms. tarvikkeita.


Tulevaksi IKEA hitiksi valikoin PS 2012 kynttelikön. Valkoinen on aina valkoinen, mutta sininen tekee tuloaan sisustukseen. Joten olkoon sininen kynttelikkö yllättäjä.Kuvat lainattu IKEA.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti