7.5.2013

COOLIT KUMPPARIT

Nyt on niin coolit kumpparit pojalla, että kelpaa jalkaan laittaa vaikka ei sataiskaan. Löysin nämä Vikingin Kicks -kumpparit Zalandosta. Sekunnin miettimisen jälkeen ne olivat jo ostokorissa. Kyllä oli pojan suu leveä, kun näitä soviteltiin. Harmi, että aikuisten koot olivat jo loppu. No, ehkä seuraavalla sesongilla onnistaa. Tällä hetkellä omistan valkoiset Hai-saappaat ja ne ovat lähes päivittäin jalassa koiraa ulkoiluttaessa tai pihahommissa :)
6 kommenttia:

 1. Anonyymi22/5/13

  Tosi makeat kumpparit ! Mutta miten omat valkoiset hait - oletko saanut pysymään ne valkoisina? Omani meinaavat väkisinkin kellastua ja toisekseen pohjat ovat kuluneet mielestäni tosi nopeasti. Olivat hemmetin liukkaat kevään loskalla ja tänään myös märällä ruohikolla...mutta jotenkin ne vaan on niin kivat :)

  VastaaPoista
 2. Mun Hait on kieltämättä hieman kellastuneet, mutta jotenkin arvokkaasti. Ne ovat nyt sellaiset norsunluunväriset. Pohja ei ole kulunut. Olisikohan sun kengissä ollut valmistusvirhe. Niillä olen tepsutellut jo ainakin neljä vuotta ja vain paranee vanhetessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi3/6/13

   Nyt nautitaan kesästä mutta laitapa joskus sadepäivän piristeeksi oikein kuvat haista pitopohjineen kaikkineen :) Enpä usko että mulla mikään valmistevika olisi, näistä vaan on pohjien jurmut silinneet käytössä, varmaan liikaa reippailtu..;)

   Poista
 3. Sehän on vain positiivista, että joku kuluttaa kengän pohjat sileiksi ;) Ujutan sinulle kumpparit, jonkun puutarhapostauksen yhteyteen. Pysy kuulolla :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi27/12/13

  Hei ! Googlesta etsimme valkoisia hai-saappaita.....ASIAAN , Joko möisit valkoiset hait? Tarjotaan 25 €,eli n. puolet uusien haiden hinnasta ! Tulisivat hai-saapas näyttelyyn jossa erivärisiä käytettyjä hai-saappaita ! Jos myynti ei tule kyseeseen,miten olis lainaus n. 2 kk? Tarve 25.1.-25.3. (vastaaisitteko tälle palstalle)
  Terv. Mari ja Eero

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on jo aika hassua. Niitä on koitettu aiemminkin ostaa blogin kautta. En raaski niistä luopua, koska ne ovat minulle kovin rakkaat :) Laittakaa spostia näyttelystä osoite löytyy etusivulta (en kirjoita tähän roskapostin välttämiseksi).

   Poista