16.3.2014

PARVI PURKUUSEEN

 
 
 
 
 
 
Aika tarkalleen vuosi sitten kirjoittelin makuuhuoneen raikastamisesta, stekkaa postaukset täältä ja täältä. Tuolloin tarkoituksena oli saada valoa makuuhuoneeseen - ja siinä onnistuttiinkin. Valitsin silloin aika radikaalin värin, karamellin mintun. Ennakkoluuloista huolimatta, ei minttu ole alkanut vuodessa tökkimään. Makuuhuoneen päällä sijaitsee parvi, johon on kulku kodihoitohuoneen kautta puoli kerrosta ylempää. Makkarin huonekorkeus on noin 3,5 metriä ja nyt on alkanut tuntua siltä, että haluan nukkua 3 metriä ilmaa nenäni päällä. Parvi tulee tällä hetkellä noin parin metrin korkeuteen ja se todella ahdistaa. Tämän lisäksi huoneen yksi seinä on täynnä kaappeja. Niiden purkamisen tuomio saa odottaa, kunne parvi on pois ja tilan uusi ulkonäkö ja tunnelma selvillä.

Parvi oli ennen lasten videoiden katselemista ja pelaamista varten. Nyttemmin, kun lapset on kasvaneet, parvella ei olla vietetty aikaan pariin vuoteen. Sinne on alkanut kertymään kaikenlaista ryönää. Tein päätöksen, että kun kaikki huonekalut ja kirppisvaatteet on myyty, niin remontti saa alkaa. Kyllä sitä ylimääräisestä pääsee näköjään nopeastikin eroon, kun on tarpeeksi hyvä syötti ;)

Nyt onkin sitten taas suuri pähkinä mitä teen 3,5 metriä korkealle seinälle. Se ei vaan enää voi olla turkoosi, vaan jotain neutraalimpaa. Ripaus rosoisuutta, moderni, mutta istuisi 70-luvun henkeen. Seinämörkö iskee taas! Löytyykö apuja?

2 kommenttia:

 1. Katopas Solja: tässä postauksessa näkyy aika kiva teollisuushenkinen "betoni"-seinä! Muutenkin tyyli on oikein kiva :) Olisko tässä jotain ideaa...

  http://kodinkulmia.blogspot.fi/2014/03/petaus.html#.UyhXbij466U

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Jotain tuon tyylistä ajattelinkin :)

   Poista