2.4.2013

JOKAPOIKA-PAITA

Löysin kirpparilta Marimekon Jokapoika-paidan (mallia leidi) hintaan viisi euroa. Olen niin mielissäni, että kirppiskulttuuri on voimisssaan. Tulee rikottua omaa kaavaa ja yhdisteltyä itselleen oudon tyylisiä vaatteita, joita ei ehkä kaupasta ostaisi. Kaverikseen Jokapoika sai korkeavyötäröiset farkut, neonvihreän huivin ja ratsastustyyliset nilkkurit. Pienellä päivityksellä Jokapoika taipui minunkin tyyliini, ihmeellinen vaate :)

Piccolo-kangas on Vuokko Eskolin-Nurmesniemen ensimmäisiä Marimekko kuoseja. Hän suunnitteli kangaan vuonna 1953. Siis todellakin 50 vuotta sitten! Jokapoika-paita tuli kauppoihin muutaman vuoden päästä.
4 kommenttia:

 1. Anonyymi3/4/13

  Vau! Mistä oot löytäny noin mageet farkut, just tollasia oon ettiny, mut ei meinaa mistään löytyä!?!
  -Emi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkut on ostettu viime kesänä, mutta näyttäisi olevan vieläkin myynnissä. Merkki on Piecec. Ostin itse Onlystä. Housut mielettömät päällä venyy ja vanuu joka suuntaan :) Tässä linkki Zalandon sivuille, niilläkin pöksyjä näkyy olevan.
   http://www.zalando.fi/pieces-funky-slim-fit-farkut-harmaa-pe321a00r-956.html

   Poista
 2. Pieces korkeavyötäröiset legginssit on mulla ihan parhaat. venyy ja paukkuu mutta pitää muotonsa. Ja aika ihanan bärinen paita löytynyt.

  VastaaPoista
 3. Totta puhut. Piti minunkin tilata toiset samanlaiset :)

  VastaaPoista