21.4.2013

SIIVOUSPÄIVÄN PALKINTO

Aah, ylitin itseni eilen. Hämmästelen vieläkin kiilteleviä lattialistoja ja tyhjyyttää huutavaa eteistä. Tämä pikkurouva otti ja tarttui luutaan herättyään ja jatkoi puunaamista seuraavat 13 tuntia. Oli sitä kiukkupuuskaa odotettukin muutama kuukausi, heh. Miksi ennen siivousprojektin aloittamista ei muista kuinka hyvä olo sen jälkeen tulee. Sitä oloa ei rahalla saa, vaan se pitää itse "kärsiä". Oikeestaa suursiivominen on ihan kivaa, kun vaan alottaa. Palkitsin itseni kukkakimpulla ja hoen olempas minä ollut reipas. Kun on seuraavan suursiivouksen aika, palaan lukemaan tämän postauksen ;)

Tänään sain kylään ihania naapureita. Meillä on tarkoitus tuunata etupihan leikkialue vastaamaan tämän päivän tarpeita. Rivitalon piha-alueelle ei ole tehty mitään radikaalia uudistusta varmaan 20 vuoteen, joten päivitys on enemmän kuin tarpeeseen. Naapurustoon kuuluu puuseppää, tatskataiteilijaa ja muuten kovin hyvällä maulla varustettua väkeä, joten lopputulos tulee varmasti olemaan hieno. Tästäkin aiheesta varmasti tänne laittelen kuulumisia, kunhan projekti alkaa edetä. Jos jollain lukijalla on postauksia lasten leikkipaikkoihin tms. pihan uudistukseen liittyen, niin olisi kivaa jos jättäisitte kommenttiboksiin linkin.
2 kommenttia:

 1. Anonyymi28/4/13

  Meidän piha projektista pitäs tulla jonkinlainen tosi tv! T. Naapurin Niina. Ps. Ihana blogi, mulla on kanssa ollu rottinki villitys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokinasteinen paketti tännekin pihasta tulee ;)

   Poista