16.7.2013

DIY SÄÄSTÖPOSSUN PÄIVITYS 
 
 
 
Sunnuntaina vein kummitytön (12-vee) kirpparille ostoksille. Sieltä löytyikin hänelle vaatteita sylillinen. Oli kiva viettää kaunista kesäpäivää ulkoilmakirppiksellä ja tehdä löytöjä toisen vaatekaappiin. On ilo huomata, että tämä kasvava sukupolvi kelpuuttaa vaatekaappiinsa kirppiskamaa. On ajat muuttuneet - onneksi.
 
Itselle löysin säästäpossun, jota pankit jakoivat sillon kun olin pieni. Väri ja mainosteksti ei oikee iskenyt, joten spraypullo käteen ja muutamassa minuutissa possu oli saanut freesin ilmeen. Kiitos säästöpankki, että joskus olette jakaneet näin kivoja possuja. Ei vedä Hippo vertoja :) Possun myötä sain inspiraation vaihtaa String-hyllyn sisällön. Valkoiset tavarat piristävät kivasti ja keventävät turkoosia seinää.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

 1. Anonyymi17/7/13

  Kiva possu ja miellyttävän harmoninen asetelma! Mielenkiintoista miten eriväriset- ja tyyliset esineet saa tasapainoisesti ryhmään, mikään muu kuin tuo String ei uuten varmaan hyllyksi kävisikään, aika muuntautuva kapine näkojään. Pitäisi pitkästä aikaa lähteä itsekin tekemään löytöjä kirppikselle! Missä sä kierrät? Toivepostaus Jakkaranäyttelystä!
  t. A

  ps. jättihortensialle kävi jotain täysin käsittämätöntä - se muuttui ruskeaksi kuivumatta. En tajua. Vai kukkiiko ne nopeasti ohi, en tiedä. Komea yksilö on kuitenkin menneen kesän heiniä, niin antaumuksella kuin sitä kastelin :,(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hortensiata loppu virta ja se ei enää jaksa :) Toiveesi on kuultu ja postaus väännetty, olloshyvä!

   Poista