5.7.2013

UNIKKO ON POP, HÄH?En ole ikinä, koskaan millonkaa syttynyt Marimekon Unikko-kuosiin. Näin Hobby Hallin kesäalessa pöytäliinan, joka oli kuvan mukaisella tummansinikeltavärityksellä. Se miellytti silmää. HUI! Mitä ihmettä? Laitoin kuva ystävälle, joka on mun "tyylivartija" ja tuli aika jykkä vastaus. :D Klikkasin jopa pöytäliinan ostoskoriin, mutta harmikseni se olikin liian pieni ja se jäi hankkimatta. En päässyt kuitenkaan tämän kuosin yli, vaan se jäi kummittelemaan. Tätä Maija Isolan vuonna 1964 suunnittelmaa kuosia on ollut vuosien mittaan varmaan kymmenissä eri sävyissä, mutta minun silmääni hivelee juuri tämä retrohenkinen tummansinikeltainen selkeä Unikko.

Nyt pari viikkoa myöhemmin törmäsin Hunajaista-blogissa Unikon uudelleen löytämiseen. Ja innostuin paljastamaan oman villitykseni. Tekeekö Unikko kambäkin? Iskeekö Unikko sinuun vai tuleeko ähky?

Kuva lainattu Marimekko.fi6 kommenttia:

 1. Anonyymi9/7/13

  Minäkään en ole IKINÄ voinut sietää unikkoa. Sitä on ollut niiin joka paikassa . Värit ovat tuossa kyllä kivat, mutta jäis ehkä hankkimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Älä sano koskaan "ei koskaan" ;) Olen AINA inhonut unikkoa ja mites näin kävi. Nyt on kauhee tuska, kun haluisin tehdä tuosta verhot ja ne ei kertakaikkia istu muuhun. Oikeen tuska mitä siitä keksi, että saan tuon kuosin meille upotettua :)

   Poista
 2. Tämän päivän blogipostausta tehdessä mietin, että joku mun lukemistani blogisteista on myös katsellut unikkoa sillä silmällä... Oli pakko tehdä pieni selvitystyö ja sinähän se olit!! :D Mitäs tuosta kankaasta tuli, vai tuliko? Mä pitäydyn noissa serveteissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rupesin hannaamaan ;) Jäin vielä miettimään millaset verhot siitä saisin. Kyllä jossain muodossa Unikko meille rantautuu...

   Poista
 3. Anonyymi8/8/13

  Tiesitkö muuten, että tämä oli se alkuperäinen Unikko-kankaan väritys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Empä tiennyt! Hmmm, sehän nostaa mielessäni kankaa lisäarvoa :)

   Poista