14.6.2013

ALVAR AALTOA VUOSIEN TAKAA 
 
 
Löysin netin syövereistä mahtavia vanhoja valokuvia. Näissä otoksissa esitellään Alvar Aallon tuotantoa. Muutakin suomalaista muotoilua on tuotu hienosti esiin, osataanko me itsekään arvostaa tarpeeksi. Klikkaa tästä ja ihmettele. Kuvien ottajat liene aikoinaan ajatelleet, että vielä vuosikymmenien päästä niitä jaetaan jossakin internetissä (mikä se on ?).
Ja en voi olla mainitsematta, että bongasin heti juuttimatot kuvista. Alvar Aallolakin on ollut juuttivillitys. :)
 
Olen suuri Aallon fani ja meiltä löytyykin useita hänen suunnittelemia tuotteita. Voisin tehdä niistä vaikka oman postauksen. Jos on asiaa Jyväskylään kesän aikana, niin museolla on menossa Jakkara tekee historiaa-näyttely. Alvar Aalto museossa kannattaa poiketa muutenkin jos on Aallon arkkitehtuurista ja muotoilusta kiinnostunut.Kuvat lainattu tinglink.com ja Alvar Aalto museo -sivuilta.


 

2 kommenttia:

  1. Wau, hienoja kuvia ja edelleen ajankohtaisia tuotteita. Olen myös Aalto-fani, tainnut periytyä lapsuudenkodista, vaikka teininä vannoinkin toista... ;) Aalto-postausta jään innolla odottelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin huomannut, että lapsuuden kodista on jäänyt juttuja, jotka vaan miellyttää silmää. Laittelen Aalto postausta maailmalle lähiaikoina. Olen menossa tuone Aallon näyttelyyn ylihuomenna ystävän kanssa :)

      Poista