17.6.2013

LEIKKIPIHAN KASVOJENKOHOTUS


 
 

Taloyhtiön leikkipiha oli vuosien saatossa päässyt aika lohduttomaan kuntoon. Pihaan astuessa tuli mieleen lähinnä Chernobyli. Kasasimme naapuruston kanssa voimavarat yhteen ja pistimme talkoot pystyyn. Homma kävi kivuttomasti, kun on monen alan ammattilaista ja monta kappaletta naisia, joilla on toinen toistaan hurjemmat visiot :) Talkoovoima on mahtava voima! Tätä perinnettä pitäisi vaalia enemmänkin, se on katoava kansantuote.

Leikkimökki sai uudet portaat puusepän käsissä. Tämä samainen herra teki meille aivan mahtavan hiekkalaatikon, joka kyllä ansaitsee myöhemmin oman postauksen (kuhan saadaan sinne vielä hiekkaa :D). Leikkimökin eteen toimme herkullisia punaisia Petunioita ja kiviä maahan raikastamaan ilmettä. Seinälle ripustimme postilaatikon, jossa talon naiset voi vaihdella lehtiä. Tämä oli niin hyvä juttu <3!

Piha huusi suorastaan huuti väriä. Maalasimme muutaman pihakiven (Tikkurilan sokkelimaalilla) leppäkertuiksi. Niistä tuli oikein ilopillerit. Palloiluseinä oli myös kovin lohduttoman näköinen. Huoli pois, tatuointitaiteilija otti spraymaalit haltuun ja taikoi seinälle upean karhun. Siitä tuli mieletön! On se helppoa, kun sen osaa. Vanhat keinut saivat jäädä, koska ne oli hyvässä kunnossa. Niiden teline vain maalattiin ja tuotiin köysitikkaat keinujen kaveriksi. Kottikärryt ovat erään asukkaan varastosta, hänen pappansa on valmistanut ne parikymmentä vuotta sitten. Ne on söpöt lasten kokoiset ja pääsivät taas kovaan käyttöön. Nytten niitä työntelee uusi sukupolvi.


Leikkipihamme kisailee Tikkurilan muuttumisleikissä. Jos tykkäsit käy äänestämässä meitä, klik. 

 
 
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti