11.6.2013

JUUTTIVILLITYSTajusin kyllästyneeni jo hetki sitten olohuoneessa pötköttävään lehmän taljaan. Se on kiva joo, mutta haluan pehmentää tunnelmaan toisella luonnonmateriaalilla; juutilla. Juuttimatto on meikäläisen uusin villitys. En tiedä mistä sen olen päähäni saanut. Muutamissa blogeissa on kyllä juuttia bongannut. Tämä kai luetaan samaan sarjaan rottingin kanssa :)

Silmiini osui Iskun mainoksesta muutama kiva matto. Mainosten uhrina purjehdin heidän nettisivuilleen ja yllätyin miten trendikäs valikoima heillä on tarjota, klik. Jotenkin en vain ole aikoihin kyseiseen kauppaan eksynyt, vaikkakin sellainen kotikaupungistani löytyy. Nostin muutaman herkkumaton teillekin. Tällä viikolla tämä tyttö taitaa kipaista ihan paikanpäälle ihmettelemään.

Matot yläältä vasemmalta alkaen: Vire, Harju, Pellinki
Kuvat Iskun verkkokauppa


7 kommenttia:

 1. Kävin juuri eilen Iskussa katselemassa noita mattoja meidän mökille!! :D Itsellä harkinnassa tuo alhaalla vasemmalla oleva, jossa tosin lähikatselussa juutti enemmän sivuosassa ja puuvilla pääosassa, mikä nyt tietty sitten tarkoittaa pehmeämpää tuntumaankin. Yhden toisen maton toinkin tänne eilen, mutta onneksi oli sovitusmahdollisuus, nimittäin sen liikkeessä täysin beige sävy veti täällä täysin vihreäksi! Lähti siis palautukseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kiva :) Jos ja kun mattohankintaa päädyt, niin jätä meille kommenttiboksiin linkki, niin pääsemme kurkkimaan :) Itselläkin tuo alarivin vaalea matto kolahti, pitää mennä katsomaan livenä.

   Poista
  2. Juu, yritän muistaa laittaa! :) Meillä on tulossa tähän uudet keittiökaapinovet ja päätin odottaa mattovalinnan siihen, kun ne ensi viikolla tulevat. Vanha matto itse asiassa olisi ihan kiva saman sävyinen puuvilla/paperinarumatto, mutta kunto on jo sen verran huono, että pakko uusia...

   Poista
  3. Kävin tänään hypistelemässä mattoja. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin tuohon samaiseen mitä sinä olit testannut. Haen sen huomenna ja todella toivon, että se ei meillä näytä muulta kuin valkoiselta :)

   Poista
  4. Kiva nähdä sit miten se sopii teille! Meillä oli siis kokeilussa yksi toinen matto, mutta tuota samaa kuin sinä harkitsen nyt. :) Yritän vaan malttaa ne kaapinovet ekaks paikalleen... ;)

   Poista
  5. No niin, nyt on meillä Pellinki lattiassa. :) Vire kävi myös kokeilussa, mutta oli liian juuttinen ;) Mites teillä?

   Poista
  6. Minun matto odottaa noutoa Iskussa. Saan tänään sen haettua ja postausta on tulossa parin päivän sisään. Kävin katsommassa mattoa sun blogissa ja hienolta näyttää :)

   Poista