8.6.2014

JYVÄSKYLÄÄN UUSI BRUNSSIRAVINTOLA
 

 
 
 
 
 
 
Jyväskylään on avattu brunssiravintola Aamiaishuone Kansantarina Yliopistonkadulle. Sain blogiyhteistyön merkeissä kutsun tulla nauttimaan herkullinen arkibrunssi. Kyllä kiitos ja houkuttelin mukaan pari kaveriakin.
 
Astuessani ensimmäistä kertaa ovesta olin aivan myyty tunnelmasta, joka aamiaishuoneessa oli. Mistään yksityiskohdasta ei ole tingitty, niin ruuassa kuin sisustuksessakaan. Tarjolla oli suolaista ja makeaa joka makuun. Mikä sen mukavampaa, kuin aloittaa arkiaamu rauhallisella brussihetkellä lukien päivän lehdet tai stekkaamalla työpostit. Tämä luksus irtoaa vielä mielestäni kovinkin huokeaan hintaan. Ehdottamasti vierailemisen arvoinen! Etenkin nuoret miehet ovat löytäneet paikan, mikä on aivan mahtavaa. Asiakkailta on tullut paljon positiivista palautetta rauhallisesta tunnelmasta ja tarjoilun monipuolisuudesta. Aamiaishuone on toistaiseksi avoinna arkisin 8-12. Tvink, tvink jos haluaisit nauttia brussia viikonloppuisin, niin laita palautetta menemään ;) Täällä olisi ainakin yksi, joka voisi aloittaa joka lauantain brunssilla. Katsotaan miten Jyväskylä ottaa pääkaupunkiseudella jo kovinkin hitiksi muodostuneen brunssikulttuurin vastaan.
 
Vinkki teille ketkä olette tulossa tänä kesänä Jyväskylään asuntomessuille arkipäivänä, niin käynnistäkääpä päivä tätä kautta. Klikkaa tästä Aamiaishuoneen nettisivuille. Osoite Yliopistonkatu 4, aivan kivenheitonpäässä ydinkeskustasta (kävellen max. 5 min) ja jos olet autolla, niin oven edessä on ilmaisia kiekkopaikkoja.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti