18.6.2014

KUN MIES ALKAA SISUSTAMAAN 
 
 
 
 
Joo, kyllä, näet oikein! Meillä on täytetty mäyrä. On ihan kiva, että mies osallistuu sisustamiseen ja kodin laittoon. MUTTA siinä vaiheessa, kun aletaan toteuttaa Kanadalaista metsästysmajaa kotiin, niin sisustusinto saisi loppua yhtä nopeasti kuin alkoikin. Jos harrastaa metsästystä, niin pitäähän saaliit saada kotiin täytettynä. Tämä on miesten lokiikkaa. ;)
 
Jos oikein menen itseeni, niin mikä minä olen määräämään mitä tavaroita on esillä ja mitä kalusteita täällä on. Meillä (minulla ja miehelläni) on takana 17 vuoden yhteistaival ja ensimmäistä kertaa joudun taipumaan ja toteamaan, että onhan tämä miehenikin koti ja kai hänkin saa laittaa sitä mikä silmää miellyttää. Kauhulla odotan, mitä jos hän innostuu sisustamaan lisää...?! Onko teillä keksitty  jotain "älyvapaata"?
Toisinaan sisustaminen on myös pariterapiaa ;)
 
Naapuri lohdutti, että onhan Dekossakin nähty nyt paljon täytettyjä eläimiä :)3 kommenttia:

 1. Anonyymi24/6/14

  :D Juuri tuollaisten sisustuselementtien takia meidän isännältä on kielletty sisustaminen kaikkialla muualla paitsi autotallissa :D
  -Hanna

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista. Joskus, kun mä olen vanha ja rikas niin määkin perustan miehelle oman boksin autotallin kylkeen :)

  VastaaPoista
 3. Suotakoon miestenkin sisustaa onhan se koti miehenkin. Ja musta toi on ihan söpö pörriäinen.

  VastaaPoista